Daniel and Peppa

Mona Vale

The Challenge

To transform a thirty year old pool into the twenty first century. With an exciting brief the team were ready to get started and do what they do best – bring out the best of the surrounds, features and landscape around it.

They needed to include modern materials and take into full consideration the needs of a  young family.

 The Solution

Jeremy and his team completed the excavation works with the right equipment in a day. Concrete slabs and a footing were formed up for paving and retaining walls. Limestone pavers and blackbutt timber created useable areas, seating and a filter box.

Add one spa, complimentary planting, garden lighting and automatic irrigation.

 The Outcome

A tropical oasis for family and friends to swim, enjoy and have fun. “Thank you for our modern outside room. The kids love it.” said Daniel and Peppa. This is now an area that would be well utilised for years to come.